Project 40: en toen kwam de crisis

autumn-goodman-230240
Foto: Autumn Goodman | Unsplash

Ik ben al drie maanden met mijn fit project bezig. Ik train nog steeds hoewel het niet altijd makkelijk gaat. Deze maand begon eigenlijk zonder grotere verassingen. Ik had het alleen moeilijk met de wandelingen omdat ze totaal niet in mijn (werk)dagen pasten. Laatste week had ik het het moeilijkst. Ik had nergens meer zin in en het liefst zou ik niet van onder het dekbed komen.

Gebrek aan vakanties of een paar vrije dagen weg van alles begon aan me te knagen. Ik heb even in een mentaal daal gezeten en het was niet zeer bevorderlijk voor het sporten. Ik moest mezelf dwingen, elke dag opnieuw, om iets te doen. En op die manier vind ik helemaal niet leuk.

Ik heb verder mijn training schema netjes afgewerkt, behalve die wandelingen dan, maar het was een zware klus. Ik hoop dat er zo een week niet meer komt. Het zou lastig vol te houden zijn op deze manier.

Ik ben wel heel erg blij dat ik door deze moeilijke week toch goed doorgekomen ben. Het heeft me overtuigd dat ik meer kracht heb dan ik dacht.