OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ik ben lang afwezig geweest hier. Ik wil terug, maar het is niet makkelijk. Er is ondertussen veel gebeurd en ik heb ook een paar grote beslissingen genomen. Ik wil anders leven, ik wil anders werken en ik wil anders wonen. Beter gezegd WIJ willen dat. Mijn man en ik. Samen.

Er moet nog veel gebeuren om dat te bereiken en ik weet niet wanneer het ons lukt, maar we zetten de eerste voorzichtige stappen.

Ik ben weer gaan studeren. Deze keer viel mijn keuze op coaching en ik ben heel erg blij  met deze beslissing. Ik hoop, dankzij deze opleiding, nog een stapje dichterbij bij ons ideaal leven te kunnen komen.

Een andere stap die we moeten gaan zetten is ergens anders te gaan wonen. We zijn de stad ontgroeid en we hebben behoefte aan ruimte en rust. We weten nog niet waar ons nieuw huis staat, maar we weten waaraan het moet voldoen.

Ik zie ons nieuw leven voor me: we wonen op een rustige plek, we werken allebei zelfstandig en we voelen ons niet opgejaagd noch gespannen. De droom die zeker mogelijk is.

Ik wil hier, naar mijn blog, terugkeren en onze avonturen in het creëren van ons ideaal leven met je delen. Ik wil ook over andere dingen schrijven, over dat, wat ik belangrijk vind, wat ik kwijt moet.

Ik hoop dat je met mij op reis wilt. Een reis door het leven, dromen en hard werken.