Eerste stap is gezet

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

In januari ben ik aan een nieuwe opleiding begonnen, professional coaching. Het is mijn eerste stap richting het nieuwe leven. Het is geen makkelijke stap geweest, ik heb lang en veel over nagedacht, maar toen ik in december alleen op een hotelkamer lag wist ik het zeker. Ik moest het gaan doen en een beetje snel ook.

Ik wist dat als ik niet meteen mee begin dat verlies ik het momentum en ga ik weer twijfelen. Ik heb me dus ingeschreven voor een opleiding in Den Haag die al in januari begon. In eerste instantie was het vol, maar iemand trok zich terug en ik kreeg mijn kans.

Ik ben hieraan begonnen om straks andere creatieve mensen te kunnen helpen om hun droom waar te maken. Ik wil graag met mensen werken die door onzeker zijn niet verder komen. Ik wil ze helpen om toch de volgende stap te zetten, hoe moeilijk het ook lijkt.

Ik weet hoe het is om aan jezelf te twijfelen en ik weet ook hoe mooi het is als je ondanks dat verder gaat. Het geeft je zo veel kracht om daarna weer verder te gaan. Elke stap is een kleine overwinning, elke stap zet je weet dichterbij je droom.

Je gaat daarna weer twijfelen, maar je weet dat je het kan. Het helpt je je leven voller maken, je krachten vinden, voldaan voelen.

Ik wil je daar mee helpen. Ik wil je laten zien dat jij het ook kan.

3 thoughts on “Eerste stap is gezet

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.