Eerste stap is gezet

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

In januari ben ik aan een nieuwe opleiding begonnen, professional coaching. Het is mijn eerste stap richting het nieuwe leven. Het is geen makkelijke stap geweest, ik heb lang en veel over nagedacht, maar toen ik in december alleen op een hotelkamer lag wist ik het zeker. Ik moest het gaan doen en een beetje snel ook.

Ik wist dat als ik niet meteen mee begin dat verlies ik het momentum en ga ik weer twijfelen. Ik heb me dus ingeschreven voor een opleiding in Den Haag die al in januari begon. In eerste instantie was het vol, maar iemand trok zich terug en ik kreeg mijn kans.

Ik ben hieraan begonnen om straks andere creatieve mensen te kunnen helpen om hun droom waar te maken. Ik wil graag met mensen werken die door onzeker zijn niet verder komen. Ik wil ze helpen om toch de volgende stap te zetten, hoe moeilijk het ook lijkt.

Ik weet hoe het is om aan jezelf te twijfelen en ik weet ook hoe mooi het is als je ondanks dat verder gaat. Het geeft je zo veel kracht om daarna weer verder te gaan. Elke stap is een kleine overwinning, elke stap zet je weet dichterbij je droom.

Je gaat daarna weer twijfelen, maar je weet dat je het kan. Het helpt je je leven voller maken, je krachten vinden, voldaan voelen.

Ik wil je daar mee helpen. Ik wil je laten zien dat jij het ook kan.

3 thoughts on “Eerste stap is gezet

Comments are closed.