Hier en nu. Maart 2018

Vandaag begint de zomertijd, maar, voor mijn gevoel, kan het niet verder van de zomer vandaan zijn. Het is nog steeds koud en lente laat op zich wachten.

IK LEES Eleanor Oliphant Is Completely Fine van Gail Honeyman voor de #baakclub op Instagram. Bedacht door lieve Magdalena. We kennen elkaar alleen van Instagram, maar ze is een van mijn beste vriendinnen. Een soul mate, zou je kunnen zeggen.

IK VOEL ME moe. Heel erg moe. Ik slaap slecht en kan maar niet van de vermoeidheid af komen. Ik wil heel graag een paar goede nachten maken en niet meer hoeven klagen over hoe slecht ik me voel.

IK LUISTER NAAR No Promises en quelqu’un m’a dit van Carla Bruni. Of naar podcasts. Misschien moet ik hier ook een post over mijn favoriete podcasts schrijven?

IK WACHT OP lente, natuurlijk. Ik kan niet wachten tot ik weer de warmte van de zon om mijn huid zal voelen. Ik wil de dikke jassen boven kunnen opbergen en zonder sjaal en handschoenen naar buiten kunnen.

IK WERK aan twee workshops die ik wil geven. Een schrijfworkshop en een coaching workshop. De tweede zal voor de mensen die met onzekerheden kampen zijn. Ik ben een ervaringsdeskundige en met de kennis van mijn coachopleiding kan ik een mooi workshop opzetten.

IK BEN AAN HET LEREN hoe ik anderen het beste kan helpen. Ik ben heel erg blij dat ik de stap heb gezet en aan de coachopleiding begonnen ben. Ik krijg daar zo veel energie van dat ik tijdens de opleidingsdagen helemaal mijn vermoeidheid vergeet.

IK BEN BLIJ dat mijn man en ik op een lijn zitten en dat we in dezelfde richting kijken. We willen op een andere manier verder en we werken daar samen aan. Hij is mijn grootste liefde en mijn beste vriend. Met hem gaat het allemaal lukken.