Realiteit

Foto: kaboompics.comhttps://kaboompics.com/

Vandaag zou ik hier een tekst over hoe ik in plaats van met mezelf vechten, voor mezelf vecht posten. Helaas heb ik een zware week, hoewel volgens mijn therapeute het juist goed is en niet genoeg energie om een langere tekst te schrijven. Ik heb een doorbraak in de therapie gemaakt en zit te huilen terwijl mijn therapeute mij aan het feliciteren is.

Daarom is er vandaag geen echte blogpost. Vechten voor mezelf betekent dat ik mezelf toesta om mijn plan niet uit te voeren. Ik luister naar het advies van mijn therapeute en doe het rustig aan. Ik breng mijn dagen op de bank, ik lees en schrijf, ik eet lekkere dingen, verwen mezelf en zorg goed voor mezelf.

Ik hoop dat ik volgende week met nieuwe energie terugkom. Maar voor nu ga ik weer onder het dekentje kruipen met een warme kop thee.

Fijn weekend!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.