Enkele gedachten

 • Gisteren na een behandeling bij de fysio had is so veel pijn in mijn rug dat ik alleen in de fauteuil waarin ik naar achter geleund kan zitten. Andere optie was naar bed gaan, want dat waren enige twee plekken waar ik geen pijn had.
 • Ik heb wel gisteren een nieuwe bureaustoel gekocht en ik hoop nu beter kunnen zitten en dus ook minder pijn hebben.
 • Ik heb nog 10 dagen te gaan met dagelijks bloggen voor ik 100 dagen bereik. Eerlijk gezegd, ik kan niet wachten tot het voorbij is en dat ik af en toe een dagje vrij kan nemen van het bloggen.
 • Ik wil wel nog steeds veel bloggen. Het helpt mijn creativiteit en ik vind mijn blog steeds belangrijker.
 • Ik heb een paar dingen waarover ik wil schrijven, maar ben nog niet klaar om het te delen. Ik heb wat meer tijd nodig om achter te komen wat ik precies denk.
 • Ik heb een speciale acupressuurmassage mat en kussen gekocht. Ik hoop dat het ook helpt met pijnbestrijding.
 • Sinds een paar dagen lopen in de avond bij ons achter de koeien in de wei. Ze zijn een beetje nieuwsgierig, net als wij. Ik drink mijn thee in hun gezelschap.
 • Ik ben begonnen met hardlopen. Ik doe Couch to 5k programma met de podcast van de NHS. Ik loop rond een voetbalveld bij ons in het dorp. Ik zou graag op de atletiekbaan lopen, maar de dichtstbijzijnde is 20 minuten met de fiets en hiernaartoe kan ik in 3 minuten lopen.
 • Steeds meer wordt duidelijk. Ik weet steeds beter hoe ik verder mijn leven wil inrichten.
 • Ik heb nog steeds geen baan gevonden. Ik zoek iets voor twee a drie dagen, liefst bij een boekhandel. Ik heb wel volle vertrouwen in dat het gaat lukken en dat ik nog een droom tot vervulling kan brengen.
 • Buiten dat gebeurt er weinig. Ik lees veel en schrijf een beetje.

Hoe gaat het met jou?