Wandelen

Gisteren ben ik weer eens gaan wandelen. Dat heb ik nu lang niet gedaan. Ik weer niet waarom, maar ik kon me er niet toe zetten om te gaan wandelen. Als ik er aan dacht dan vond ik het te veel gedoe. Hoe dan? Er is toch niets makkelijker dat een wandeling maken?

Gisteren is het eindelijk gelukt en ik genoot ervan om buiten te zijn, natuur zien wakker worden, bijen horen werken, steeds meer groene blaadjes zien verschijnen. Het was echt heerlijk om te lopen. Mijn voet dacht er anders over, maar het is me toch gelukt om een wandeling van een uur te maken. Langs de akkers, weilanden (nog zonder koeien) en sloten.

Ik woon in de Achterhoek en je kunt hier heerlijk wandelen. Ik kan direct van mijn huis beginnen, maar ik wil deze lente en zomer meer in de regio gaan ontdekken en ook soms eerst stukje fietsen om ergens een mooie wandelroute te lopen.

We wonen hier al bijna twee jaar en het is hoogste tijd om meer van de prachtige Achterhoek te ontdekken. Liefst fietsend en wandelend. Laat ik de auto maar lekker staan.