Lentekriebels

Een paar dagen geleden heb ik mezelf beloofd, of beter gezegd heb ik mezelf uitgedacht, om elke dag te bloggen en elke dag te bewegen voor honderd dagen. Vandaag zit ik op dag vijf en hoewel bewegen redelijk goed gaat, bloggen niet zo zeer. Ik zit al twee uur te denken over wat ik zou moeten schrijven en ik heb nog steeds geen flauw idee.

Ik heb gisteren een heerlijke dag gehad. Eerst brood voor ons dorpswinkeltje gebakken, daarna daar even geholpen en in de middag heerlijke flammkuchen gegeten die naast het winkeltje ter plekke bereid werd. In de middag nog in de tuin gewerkt en een nieuwe stuk aangelegd.

Toen we dit huis kochten lagen er achter in de tuin heel veel tegels. Nu hebben we eindelijk een stuk ervan uitgehaald en opgevuld (bijna, we hebben toch meer tuingrond nodig). We gaan daar een mini bloemenweide van maken en ook op een stuk aardbeien planten.

Lente was altijd mijn favoriete seizoen en sinds we een tuin hebben is dat het nog meer geworden, als dat überhaupt mogelijk is. Er is zo veel leven in onze tuin. Planten, bomen, struiken, vogels, insecten, bijen, hommels, zelfs vliermuizen. Heerlijk om het allemaal van zo dichtbij te mogen meemaken.Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.