Wat ik echt wil

Daar was ik laatste tijd veel mee bezig. Deels omdat ik opzoek naar werk ben, deels omdat ik altijd bezig ben met mijn leven uit te vogelen. En zo zit ik al een tijdje te solliciteren en dat zorgt voor dat ik bijna elke dag een vraag aan mezelf moet stellen: is dit wat ik echt wil?

Hoe langer ik mee bezig ben en hoe langer ik hierover nadenk, ben ik des te meer zeker van dat ik mijn leven met boeken, schrijven, vertalen en anderen helpen hun creatieve doelen behalen wil verbinden. Hier ligt mijn passie, mijn opleiding en hier ben ik goed in.

Ik zou heel graag in een boekhandel willen werken. Het is een droombaan en ik weet dat het heel goed bij me zou passen. Ik hou van boeken en lezen is voor mij als ademen. Ik kan er niet zonder en ik wil me mijn leven zonder boeken en lezen niet voorstellen. Als ik rijk was zou ik mijn eigen boekhandel openen en voor zorgen dat het een levende plek waar verhalen centraal staan was.

Ik wil ook veel schrijven, veel meer dan ik nu schrijf. Ik wil meer lezen, ook al lees ik al heel veel. Ik wil dat de woorden me vullen en uit me stromen. Ik wil alles via woorden verwerken. Ik wil obsessief worden door alles te lezen en alles op te schrijven en het leven vast te leggen.

Ik ben een verhalenverteller. Ik ben een verhalenliefhebber. Ik wil dat mijn leven met woorden en verhalen verbonden is.

Het is lang geleden dat ik ergens over zo sterk gevoel had, dat ik zo zeker was van wat ik wil. Ik hoop dat ik het allemaal waar kan maken en ik hoop dat ik niet heel lang erop moet wachten.One thought on “Wat ik echt wil

Comments are closed.