Zomerlezen: einde is in zicht

Ik was sloom in augustus, de hitte heeft me suf gemaakt en alles ging langzamer, ook het lezen. Daarom heb ik minder gelezen in augustus dan ik hoopte, maar toch wist ik de stapel iets kleiner te maken. Maar de zomer is nog niet voorbij, niet alleen op de kalender, maar ook de temperaturen wijzen erop. Hier, in de Achterhoek zitten we weer in een kleine hittegolf, hopelijk voor de laatste keer dit jaar. Komende tien dagen zou de temperatuur niet onder twintig graden zakken, dus ik denk dat ik met gerust hart mijn zomerlezen plannen nog even kan voortzetten.

Ik ben nu Bitter Orange van Claire Fuller aan het lezen en ik hoop dat ik nog tenminste de drie bovenste boeken van de stapel kan lezen voordat de zomer echt voorbij is.

Ik heb al leesplannen voor de herfst en winter, maar daar vertel ik een andere keer over.

Wat lees je nu? Heb je al leesplannen voor de herfst en wintermaanden gemaakt?


3 thoughts on “Zomerlezen: einde is in zicht

  1. Ik lees nu het laatste deel van de bloedwetten serie van Sophia Drenth. Nu al spijt dat ik afscheid ga moeten nemen van de serie. De hitte is nu voorbij dus het wordt idd plannen met welk boek onder een dekentje weg te kruipen in de herfst of winter.

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.